Xbox360 ombouwservice
OMBOUW EN REPARATIE

Bij de reset glitch ombouw, word alleen hardware (glitch chips etc) van Team Xecuter gebruikt. Zo is jouw xbox360 dus altijd voorzien van de meest snelle en betrouwbare glitch chip!
Tevens wordt bij de gewone drive flash ombouw ook gebruik gemaakt van Team Xecuter producten. 

  

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN!

LET OP!

Volgens de wet moet je voor het maken/gebruiken van een backup wel in het bezit zijn van het origineel! Xbox-Xtra maakt het voor de gebruiker alleen mogelijk deze backups af te spelen. (Dit geldt voor zowel de normale ombouw als de RGH ombouw). Xbox-Xtra steunt of promoot geen piraterij of illegaal kopiëren van games in welke vorm dan ook en is hiervoor dan ook op geen enkele manier aansprakelijk! Voor meer informatie, Lees disclaimer                                                                            

Credits handleidingen en programma's

Alle credits voor het maken van de software programma's gaan naar de makers hiervan. Het gebruik van deze programma's en de door Xbox-Xtra gemaakte handleidingen, foto's en teksten, zijn alleen om het je makkelijker te maken en op weg te helpen bij het maken van je backups. Het gebruik van deze programma's en handleidingen zijn geheel gratis en legaal. Het is niet toegestaan (lees disclaimer) om tekst, foto's of handleidingen van deze website, zonder toestemming van Xbox-Xtra, te kopieeren of over te nemen en te plaatsen op andere websites.

Zelf ombouwen xbox360

Kort gezegd:

Er staan genoeg handleidingen op internet en video's op youtube hoe je een xbox360 zelf kunt ombouwen. Xbox-Xtra heeft b.v. zelf ook een video handleiding voor een RGH gemaakt.

Xbox-Xtra geeft het advies om dit uitsluitend te doen, als je enigzins vertrouwd bent met elektronica en werken met kleine elektronische componenten. Er zitten namelijk redelijk wat haken en ogen aan, om het ombouwen correct/veilig te doen en helaas is een foutje snel gemaakt.
Dit kleine foutje kan zomaar resulteren in een kapotte xbox360. Je doet dit uiteraard dan op je eigen verantwoordelijkheid.

De nieuwere xboxen hebben beter beveiligde drives, waardoor je bij een normale drive flash, aanpassingen zult moeten maken op de printplaat van de drive. Als je dit niet dagelijks doet en dus onervaren bent, dan kan je xbox in een fractie van een seconde, niet meer werken.

Niets staat je in de weg om het zelf te proberen, maar wees gewaarschuwd als je het wel doet, want het is de eerste keer ingewikkelder dan je zou denken.

________________________________________________________
Als je het toch wilt proberen, houdt er dan rekening mee dat je:
________________________________________________________

- Uiteraard moet weten (vooral de slim consoles) hoe je de xbox voorzichtig open maakt en daarvoor de middelen hebt.

- Bepaalde Hardware MOET aanschaffen. Zonder deze hardware (apparaatjes) is het simpelweg onmogelijk om de xbox360 om te bouwen.

- Aanpassingen aan de printplaat (pcb) van de drive zult moeten maken. Wat je precies moet aanpassen, ligt aan welke drive je hebt (bij deze stap worden de meeste fouten gemaakt door onervaren personen).

- Onthoudt, dat de allernieuwste drives alleen omgebouwd kunnen worden door er een vervangende printplaat (pcb) in te solderen (deze pcb moet je dus ook extra aanschaffen).

Moet weten hoe de reset glitch hack werkt en geinstalleerd moet worden. (noodzakelijk voor de nieuwste drives en het verkrijgen van de benodigde informatie om de LTU 2 firmware te kunnen schrijven).

- Een goed soldeerstation moet hebben en ervaring met solderen. 

- Een glitch chip moet aanschaffen om de reset glitch uit te voeren voor de benodigde informatie.

- Begrijpt hoe de programma's werken waarmee je de reset glitch hack uitvoert of de firmware schrijft.

 

Samengevat: Je kunt het absoluut zelf proberen en niets of niemand staat je in de weg om dat te proberen. Er komt alleen erg veel bij kijken en de kosten om alle apparatuur aan te schaffen, overstijgt 100% zeker de kosten die je maakt als je hem professioneel zou laten ombouwen. Zeker als het een eenmalig iets is voor je eigen xbox.

Denk er dus goed over na voordat je van alles besteld en eigenlijk niet weet wat je moet doen.

 

Succes als je het gaat proberen en zo niet, dan doet Xbox-Xtra het voor je...

 Hoe brand ik mijn xbox360 games?

Het branden van de nieuwste (backup) games gaat helaas niet meer zo eenvoudig als voorheen,

Je hebt nu 3 opties:

  1. Om de allernieuwste (XGD3) games 100% te kunnen branden, moet je in je pc beschikken over een LiteOn Ihas brander (tenminste type 124B of hoger zoals 224B of 324B etc, VERSIE B is belangrijk!). Tevens is het aan te raden dual layer dvd's van het merk Verbatim te gebruiken, deze werken verreweg het beste met de nieuwe XGD3 formaat games. Lees HIER meer over het veilig branden van deze XGD3 titels. Voor de oudere formaat XGD2 games kun je nog steeds elke dual layer brander van elk merk gebruiken. 
  2. De BURNERMAX PAYLOAD TOOL maakt het mogelijk veel meer types en merken dvd branders te gebruiken voor het branden van je XGD3 Backups. Je kunt het programma hierboven downloaden. Je kunt het programma gewoon uitproberen met je huidige dvd brander, wie weet is jouw brander geschikt voor de payload tool, zo niet, dan schaadt het je brander niet!
  3. Voor nog een alternatief voor het juiste branden van XGD3 games, klik hier. Dit betreft de "Optiarc SATA DVD RW Burner Drive with DVD+R DL Overburn up to 8.7GB, Black (5280S-CB-PLUS)". Deze brander heeft de mogelijkheid om XGD3 spellen direct te branden, zonder tussenkomst van een speciale firmware of payload tool. Deze brander is dus speciaal hiervoor ontworpen. Ook een goeie tip dus om deze brander eens te zoeken. 

Branden xbox360 game backup artikel

Handleidingen gratis
Download Gratis Programma's

(Bezoek de website op je pc of laptop om deze programma's te downloaden en op te slaan. Je hebt WinRAR of winzip nodig om ze uit te pakken.)