Xbox360 ombouwservice
OMBOUW EN REPARATIE

Bij de reset glitch ombouw, word alleen hardware (glitch chips etc) van Team Xecuter gebruikt. Zo is jouw xbox360 dus altijd voorzien van de meest snelle en betrouwbare glitch chip!
Tevens wordt bij de gewone drive flash ombouw ook gebruik gemaakt van Team Xecuter producten. 

  

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN!

LET OP!

Volgens de wet moet je voor het maken/gebruiken van een backup wel in het bezit zijn van het origineel! Xbox-Xtra maakt het voor de gebruiker alleen mogelijk deze backups af te spelen. (Dit geldt voor zowel de normale ombouw als de RGH ombouw). Xbox-Xtra steunt of promoot geen piraterij of illegaal kopiëren van games in welke vorm dan ook en is hiervoor dan ook op geen enkele manier aansprakelijk! Voor meer informatie, Lees disclaimer                                                                            

Credits handleidingen en programma's

Alle credits voor het maken van de software programma's gaan naar de makers hiervan. Het gebruik van deze programma's en de door Xbox-Xtra gemaakte handleidingen, foto's en teksten, zijn alleen om het je makkelijker te maken en op weg te helpen bij het maken van je backups. Het gebruik van deze programma's en handleidingen zijn geheel gratis en legaal. Het is niet toegestaan (lees disclaimer) om tekst, foto's of handleidingen van deze website, zonder toestemming van Xbox-Xtra, te kopieeren of over te nemen en te plaatsen op andere websites.

Top Games

Er komen dit jaar (moment van schrijven januari 2014-2015) weer een hoop mooie games uit waar je volgens Xbox-Xtra, echt even een oogje voor open moet houden. Hieronder kun je een aantal (gameplay/trailer) filmpjes van die games bekijken.

 

De meeste van de games zijn voor zowel de xbox360 als de Xbox one, maar soms is dat vanuit de makers van het spel nog niet helemaal duidelijk... even afwachten dus of ze voor beide consoles ook daadwerkelijk uitgebracht zullen worden...Uiteindelijk zullen veel nieuwe games alleen nog maar voor de "next gen consoles" (xbox one of ps4) uitgebracht gaan worden. 

 

Houdt er trouwens ook rekening mee, dat sommige game titels alleen voor de PS4 uitgebracht (zullen) worden zoals bv 'The last of us", wat ook een extreem goede game lijkt te zijn. Helaas voor xbox bezitters dus (btw, PS4 bezitters hebben dat ook andersom met bepaalde titels ...)

 Assassins Creed unity

Duur filmpje: 3:29 minuten

Mad Max

Duur filmpje: 1:48 minuten

Rise of the Tombraider:

Duur filmpje: 1:18 minuten

Call of Duty Advanced Warfare:

Duur filmpje: 2:46 minuten

 "Destiny"

Duur filmpje 2:08 minuten

"Wolfenstein The New Order"

Duur filmpje: 2:07 minuten

Tom Clancy's "The Division"

Duur filmpje: 7:17 minuten

"Quantum Break"

Duur filmpje: 1:47 minuten

"Watch Dogs"

Duur filmpje: 4:49 minuten

"Murder Soul Suspect"

Duur Filmpje: 27:24 minuten

"The Witcher 3"

Duur filmpje: 5:02 minuten


"Dying Light"

Duur filmpje: 11:50 minuten


"Titanfall"

Duur filmpje: 4:20

 
Hoe brand ik mijn xbox360 games?

Het branden van de nieuwste (backup) games gaat helaas niet meer zo eenvoudig als voorheen,

Je hebt nu 3 opties:

  1. Om de allernieuwste (XGD3) games 100% te kunnen branden, moet je in je pc beschikken over een LiteOn Ihas brander (tenminste type 124B of hoger zoals 224B of 324B etc, VERSIE B is belangrijk!). Tevens is het aan te raden dual layer dvd's van het merk Verbatim te gebruiken, deze werken verreweg het beste met de nieuwe XGD3 formaat games. Lees HIER meer over het veilig branden van deze XGD3 titels. Voor de oudere formaat XGD2 games kun je nog steeds elke dual layer brander van elk merk gebruiken. 
  2. De BURNERMAX PAYLOAD TOOL maakt het mogelijk veel meer types en merken dvd branders te gebruiken voor het branden van je XGD3 Backups. Je kunt het programma hierboven downloaden. Je kunt het programma gewoon uitproberen met je huidige dvd brander, wie weet is jouw brander geschikt voor de payload tool, zo niet, dan schaadt het je brander niet!
  3. Voor nog een alternatief voor het juiste branden van XGD3 games, klik hier. Dit betreft de "Optiarc SATA DVD RW Burner Drive with DVD+R DL Overburn up to 8.7GB, Black (5280S-CB-PLUS)". Deze brander heeft de mogelijkheid om XGD3 spellen direct te branden, zonder tussenkomst van een speciale firmware of payload tool. Deze brander is dus speciaal hiervoor ontworpen. Ook een goeie tip dus om deze brander eens te zoeken. 

Branden xbox360 game backup artikel

Handleidingen gratis
Download Gratis Programma's

(Bezoek de website op je pc of laptop om deze programma's te downloaden en op te slaan. Je hebt WinRAR of winzip nodig om ze uit te pakken.)