Xbox360 ombouwservice
OMBOUW EN REPARATIE

Bij de reset glitch ombouw, word alleen hardware (glitch chips etc) van Team Xecuter gebruikt. Zo is jouw xbox360 dus altijd voorzien van de meest snelle en betrouwbare glitch chip!
Tevens wordt bij de gewone drive flash ombouw ook gebruik gemaakt van Team Xecuter producten. 

  

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN!

LET OP!

Volgens de wet moet je voor het maken/gebruiken van een backup wel in het bezit zijn van het origineel! Xbox-Xtra maakt het voor de gebruiker alleen mogelijk deze backups af te spelen. (Dit geldt voor zowel de normale ombouw als de RGH ombouw). Xbox-Xtra steunt of promoot geen piraterij of illegaal kopiëren van games in welke vorm dan ook en is hiervoor dan ook op geen enkele manier aansprakelijk! Voor meer informatie, Lees disclaimer                                                                            

Credits handleidingen en programma's

Alle credits voor het maken van de software programma's gaan naar de makers hiervan. Het gebruik van deze programma's en de door Xbox-Xtra gemaakte handleidingen, foto's en teksten, zijn alleen om het je makkelijker te maken en op weg te helpen bij het maken van je backups. Het gebruik van deze programma's en handleidingen zijn geheel gratis en legaal. Het is niet toegestaan (lees disclaimer) om tekst, foto's of handleidingen van deze website, zonder toestemming van Xbox-Xtra, te kopieeren of over te nemen en te plaatsen op andere websites.

Prijzen ombouw en reparatie Xbox360

***Prijsverlaging***

Normale drive ombouw (flashen):

Alle Phat (oude) modellen:    VAN € 25,- VOOR  € 15,-
Alle Slim (nieuwe) modellen: VAN € 55,- VOOR  € 30,-

Reset Glitch Hack (inclusief Glitch chip en programma's) :

Alle phat (oude) modellen:                 VAN € 95,-  VOOR € 65,-
Slim modellen met full post:               VAN € 99,-  VOOR € 75,- (Trinity moederbord of Corona V1,V2)
Slim modellen zonder full post:           VAN € 110,- VOOR € 80,- (Corona moederbord (soms V2 zonder full post) V3,V4,V5,V6)
Slim modellen 4gb/zonder full post:    VAN € 110,- VOOR € 80,- (Corona moederbord (soms V2 zonder full post) V4,V6)

Mogelijkheden moederbord types aan de hand van de fabricage datum:

Op de achterkant van de xbox zit een witte sticker met de MFR date (fabricage datum).

-2010 of 2011 X
box360 slim model: waarschijnlijk een Trinity of Corona V1 of V2 moederbord
-2012 of 2013 Xbox360 slim model: Waarschijnlijk een Corona V2, V3, V4, v5 of V6 moederbord
-Na Augustus 2014 Xbox360 slim model: Waarschijnlijk een Winchester moederbord. RGH NIET MOGELIJK. 
 

Voor de exacte prijzen van de RGH voor jouw xbox360, vul het afspraak formulier  in. Hierna ontvang je de prijs opties en mogelijkheden voor jouw specifieke xbox model en type. Houdt er rekening mee, dat sommige oude modellen xbox niet gedaan kunnen worden (Wel zeker als er HDMI op zit). De prijzen van RGH kunnen verschillen, omdat sommige nieuwere modellen extra hardware nodig hebben om te werken. Over het algemeen zal dit tussen de 79 euro en 99 euro liggen. Hierbij zit het installeren van de benodigde opstart programma's inbegrepen, lekker makkelijk, meteen aan de slag. Tevens zal vanaf nu alleen de nieuwste glitch chip ingebouwd worden, waardoor jouw xbox de beste opstarttijden en kwaliteit heeft. Uiteraard krijg je volledige handleidingen mee hoe je moet omgaan met je rgh xbox.

 


Bij elke ombouw/reparatie wordt de xbox geheel stof vrij en schoon gemaakt, dit is een gratis extra service. Het vernieuwen van de koelpasta wordt ook automatisch gedaan en zit bij de totaalprijs inbegrepen.

update firmware :
Alle Phat (oude) modellen:    € 10,-
Alle Slim (nieuwe) modellen: € 20,-

Laser reparatie (of worm/spindle motor reparatie):

Alle Phat (oude) modellen:    € 15,-
Alle Slim (nieuwe) modellen: € 20,,-

Eenmalige Extra kosten ophalen en terugbrengen xbox360:
Almere                                € 7,50,-
Buiten Almere  (**)              € 14,-

Updaten RGH dashboard naar laatste/nieuwste dashboard noodzakelijk voor een goede werking van je nieuwste backup games:
Alle xbox360 modellen:         € 10,-

 
(*)
Zodra je je xbox360 hebt laten ombouwen of updaten bij Xbox-Xtra kom je in het systeem met je voornaam en/of achternaam. Jouw specifieke xbox360 gegevens (drive sleutel, nand gegevens etc) worden zorgvuldig bewaard en zijn te allen tijde opvraagbaar.

De prijzen zijn inclusief nieuw materiaal (drive of laser etc). Xbox-Xtra werkt met professionele apparatuur voor reparaties en ombouw.

(**) Buiten Almere is: Huizen, Laren, Eemnes en Blaricum (bijvanck).Hoe brand ik mijn xbox360 games?

Het branden van de nieuwste (backup) games gaat helaas niet meer zo eenvoudig als voorheen,

Je hebt nu 3 opties:

  1. Om de allernieuwste (XGD3) games 100% te kunnen branden, moet je in je pc beschikken over een LiteOn Ihas brander (tenminste type 124B of hoger zoals 224B of 324B etc, VERSIE B is belangrijk!). Tevens is het aan te raden dual layer dvd's van het merk Verbatim te gebruiken, deze werken verreweg het beste met de nieuwe XGD3 formaat games. Lees HIER meer over het veilig branden van deze XGD3 titels. Voor de oudere formaat XGD2 games kun je nog steeds elke dual layer brander van elk merk gebruiken. 
  2. De BURNERMAX PAYLOAD TOOL maakt het mogelijk veel meer types en merken dvd branders te gebruiken voor het branden van je XGD3 Backups. Je kunt het programma hierboven downloaden. Je kunt het programma gewoon uitproberen met je huidige dvd brander, wie weet is jouw brander geschikt voor de payload tool, zo niet, dan schaadt het je brander niet!
  3. Voor nog een alternatief voor het juiste branden van XGD3 games, klik hier. Dit betreft de "Optiarc SATA DVD RW Burner Drive with DVD+R DL Overburn up to 8.7GB, Black (5280S-CB-PLUS)". Deze brander heeft de mogelijkheid om XGD3 spellen direct te branden, zonder tussenkomst van een speciale firmware of payload tool. Deze brander is dus speciaal hiervoor ontworpen. Ook een goeie tip dus om deze brander eens te zoeken. 

Branden xbox360 game backup artikel

Handleidingen gratis
Download Gratis Programma's

(Bezoek de website op je pc of laptop om deze programma's te downloaden en op te slaan. Je hebt WinRAR of winzip nodig om ze uit te pakken.)