Xbox360 ombouwservice
OMBOUW EN REPARATIE

Bij de reset glitch ombouw, word alleen hardware (glitch chips etc) van Team Xecuter gebruikt. Zo is jouw xbox360 dus altijd voorzien van de meest snelle en betrouwbare glitch chip!
Tevens wordt bij de gewone drive flash ombouw ook gebruik gemaakt van Team Xecuter producten. 

  

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN!

LET OP!

Volgens de wet moet je voor het maken/gebruiken van een backup wel in het bezit zijn van het origineel! Xbox-Xtra maakt het voor de gebruiker alleen mogelijk deze backups af te spelen. (Dit geldt voor zowel de normale ombouw als de RGH ombouw). Xbox-Xtra steunt of promoot geen piraterij of illegaal kopiëren van games in welke vorm dan ook en is hiervoor dan ook op geen enkele manier aansprakelijk! Voor meer informatie, Lees disclaimer                                                                            

Credits handleidingen en programma's

Alle credits voor het maken van de software programma's gaan naar de makers hiervan. Het gebruik van deze programma's en de door Xbox-Xtra gemaakte handleidingen, foto's en teksten, zijn alleen om het je makkelijker te maken en op weg te helpen bij het maken van je backups. Het gebruik van deze programma's en handleidingen zijn geheel gratis en legaal. Het is niet toegestaan (lees disclaimer) om tekst, foto's of handleidingen van deze website, zonder toestemming van Xbox-Xtra, te kopieeren of over te nemen en te plaatsen op andere websites.

Nieuws Xbox360 en Xbox One

Laatste nieuws en updates xbox360 en xbox one aflopend van nieuw naar oud. (de data vernoemd op deze website hangen samen met het wijzigen van de dashboard update en andere informatie op deze website) 

Als je niet precies weet of je een update kunt accepteren klik dan op: dashboard update.

 * 4 en 11 December 2014


In korte tijd achter elkaar, zijn de dashboards 17148 en 17150 voor de xbox360 uitgebracht. Deze dashboard updates kunnen zonder problemen geaccepteerd worden. LT+ 3.0 en Xkey ondervinden hier tot op heden geen last van.

1
November 2014

 Team Xecuter (team achter de clitch chips) heeft een nieuwe, maar tevens laatste glitch chip uitgebracht die in zowel de oude xbox360 phat als de nieuwere xbox360 slim geplaatst kan worden voor de Reset Glitch Hack. Let wel: Nog niet voor de XboxOne! Zie hieronder een video van de nieuwste glitch chip CR4 XL geinstalleerd door Xbox-Xtra (Xzanox)

 

* 5 september 2014

De Xbox one spelconsole is vanaf 5 september 2014 te koop in de Nederlandse winkels.
De Xbox One is een nieuwe generatie spelconsole die een nog intensere en meer realistischer ervaring moet bieden ten opzichte van de Xbox 360. Daarnaast is de console deze keer wel voorzien van een blu-rayspeler waardoor je er niet alleen je volledige filmcollectie op af kunt spelen, maar eveneens kan genieten van het neusje van de zalm op het vlak van gamedesign. Met de eindeloze mogelijkheden van de Kinect camera erbij, heb je buiten een complete spelconsole dus ook een compleet mediacenter in huis.

Het Xbox One Dashboard heeft software die kan worden bijgewerkt. Deze software omvat zowel het besturingssysteem als tal van systeem-, game- en media-apps voor de Xbox One. Tijdens een systeemupdate wordt de software op uw console bijgewerkt via een proces van downloaden en installeren... Lees hier meer over updaten van je xbox one

* 1 september 2014

Dashboard 16767 xbox360:
is uitgebracht door microsoft en kan zonder problemen geaccepteerd worden. Voor RGH is dit dashboard nog niet te gebruiken aangezien het nog niet door xebuild ondersteund wordt. Wel kan na de RGH een 16747 dashboard gebouwd worden.

* 1 juli 2014

Dashboard 16757 xbox360:
is uitgebracht door microsoft en VEILIG om te updaten

 * 7 april 2014

Dashboard 16747 xbox360:
is uitgebracht door microsoft en VEILIG om te updaten

 * 9 december 2013

Dashboard 16547 xbox360:
is uitgebracht door microsoft en VEILIG om te updaten. 

* 12 juli 2013

-Dashboard 16537 xbox360:
is uitgebracht door microsoft. Tevens is het bericht al gekomen, dat deze update geen problemen of gevolgen heeft voor de laatste/nieuwste firmwares zoals LT+ 2.01, 2.0 en 3.0 of LTU 1 en LTU 2. Ook RGH en Xkey blijft ongewijzigd na de update.

Het is dus veilig om naar te updaten.

* 19 februari 2013

-DASHBOARD 16203 xbox360:
is uitgebracht en veilig gegeven om naar te updaten

* 19 december 2012

Een software genaamd BurnerMax payload tool is ontworpen en gratis uitgebracht op internet. Deze software kan gebruikt worden om meerdere dvd branders van verschillende merken en types, ook de XGD3 games te laten branden. Het is dus niet meer nodig om alleen maar de IHAS brander versie B te hebben met burner max firmware. Lees HIER meer daarover en bekijk de lijst met drives die WEL of NIET werken met deze tool.

 * 26 november 2012

-DASHBOARD 16202 xbox360:
is uitgebracht en veilig gegeven om naar te updaten. Backups werken gewoon zoals het hoort, zowel offline als op xbox live.

* 22 oktober 2012

-DASHBOARD 16197 xbox360:
wordt uitgebracht in zogenaamde waves. Dit betekend dat bepaalde delen van de wereld hem eerder zullen krijgen dan andere delen. Zodra je verbinding maakt met box live, dan kan het dus zijn dat je binnekort een dashboard update moet uitvoeren (system update) om verder op xbox live te kunnen spelen.

Het dashboard is door het team dat de firmware ontwikkeld als VEILIG gegeven!! Uiteraard is het verstandig eerst de originele firmware van de xbox terug te laten zetten en dan het dashboard te updaten. Xbox-Xtra kan hier uiteraard voor zorgen dat dit veilig gebeurt en de kans op een ban tot een minimum wordt beperkt. (Er zijn nog geen medlingen binnen gekomen van xbox360 gebruikers die gebannd zijn zonder de originele firmware er terug op te zetten).

* 20 juni 2012_

-20 juni 2012: DASHBOARD 15574 xbox360:
is uitgebracht. Wederom is in zeer korte tijd een nieuwe dashboard update uitgekomen, terwijl sommige onder ons de vorige van een week terug nog niet eens hebben gehad via Xbox live.

Ook dit dashboard is door het team dat de firmware ontwikkeld als VEILIG gegeven!

(Niet meer van toepassing) Ben je echter van plan ergens in de toekomst je xbox met de reset glitch hack te willen uit rusten, dan wacht je beter nog even met updaten naar 15572 of 15574. Dashboard 14699 is voorlopig nog de laatste waarbij het zeker mogelijk is de RGH toe te passen. Ga je verder updaten dan deze dash, dan is het zonder je cpu sleutel niet mogelijk meer om de RGH toe te passen. (Hier is iets op gevonden. Ook hogere dashboards kunnen nu RGH worden voorzien)

* 13 juni 2012_

-12 juni 2012: DASHBOARD 15572 xbox360:
is uitgebracht. Deze update wordt in zogenaamde "Waves" uitgebracht, dus als je online gaat en je hebt hem nog niet ontvangen, dan kan het ook zijn dat je er morgen of overmorgen mee geconfronteerd wordt. 


Er schijnen lichte veranderingen te zijn, maar het is nog onduidelijk of het wel veilig is om te updaten naar dit dashboard met een omgebouwde xbox360.
Heb je originele xbox360 dan kun je hem gewoon updaten, tenzij je net van plan bent je xbox360 te laten ombouwen.
Beter wacht je dan nog even met updaten. Er zijn berichten dat mensen met een omgebouwde xbox360 na deze update (nog) nergens last van hebben.
Wil je het op safe spelen, dan wacht je dus met updaten.

Verder nieuws hierover volgt... Dashboard update is VEILIG!

 * 23 mei 2012_

 -Op dit moment zijn er geen belangrijke veranderingen betreffende dashboard updates of nieuwe firmware!

-Het laatste dashboard op dit moment eindigt op 14719 en is VEILIG om naar te updaten!

-Geen sprake van een silent update op het moment!Hoe brand ik mijn xbox360 games?

Het branden van de nieuwste (backup) games gaat helaas niet meer zo eenvoudig als voorheen,

Je hebt nu 3 opties:

  1. Om de allernieuwste (XGD3) games 100% te kunnen branden, moet je in je pc beschikken over een LiteOn Ihas brander (tenminste type 124B of hoger zoals 224B of 324B etc, VERSIE B is belangrijk!). Tevens is het aan te raden dual layer dvd's van het merk Verbatim te gebruiken, deze werken verreweg het beste met de nieuwe XGD3 formaat games. Lees HIER meer over het veilig branden van deze XGD3 titels. Voor de oudere formaat XGD2 games kun je nog steeds elke dual layer brander van elk merk gebruiken. 
  2. De BURNERMAX PAYLOAD TOOL maakt het mogelijk veel meer types en merken dvd branders te gebruiken voor het branden van je XGD3 Backups. Je kunt het programma hierboven downloaden. Je kunt het programma gewoon uitproberen met je huidige dvd brander, wie weet is jouw brander geschikt voor de payload tool, zo niet, dan schaadt het je brander niet!
  3. Voor nog een alternatief voor het juiste branden van XGD3 games, klik hier. Dit betreft de "Optiarc SATA DVD RW Burner Drive with DVD+R DL Overburn up to 8.7GB, Black (5280S-CB-PLUS)". Deze brander heeft de mogelijkheid om XGD3 spellen direct te branden, zonder tussenkomst van een speciale firmware of payload tool. Deze brander is dus speciaal hiervoor ontworpen. Ook een goeie tip dus om deze brander eens te zoeken. 

Branden xbox360 game backup artikel

Handleidingen gratis
Download Gratis Programma's

(Bezoek de website op je pc of laptop om deze programma's te downloaden en op te slaan. Je hebt WinRAR of winzip nodig om ze uit te pakken.)