Xbox360 ombouwservice
OMBOUW EN REPARATIE

Bij de reset glitch ombouw, word alleen hardware (glitch chips etc) van Team Xecuter gebruikt. Zo is jouw xbox360 dus altijd voorzien van de meest snelle en betrouwbare glitch chip!
Tevens wordt bij de gewone drive flash ombouw ook gebruik gemaakt van Team Xecuter producten. 

  

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN!

LET OP!

Volgens de wet moet je voor het maken/gebruiken van een backup wel in het bezit zijn van het origineel! Xbox-Xtra maakt het voor de gebruiker alleen mogelijk deze backups af te spelen. (Dit geldt voor zowel de normale ombouw als de RGH ombouw). Xbox-Xtra steunt of promoot geen piraterij of illegaal kopiëren van games in welke vorm dan ook en is hiervoor dan ook op geen enkele manier aansprakelijk! Voor meer informatie, Lees disclaimer                                                                            

Credits handleidingen en programma's

Alle credits voor het maken van de software programma's gaan naar de makers hiervan. Het gebruik van deze programma's en de door Xbox-Xtra gemaakte handleidingen, foto's en teksten, zijn alleen om het je makkelijker te maken en op weg te helpen bij het maken van je backups. Het gebruik van deze programma's en handleidingen zijn geheel gratis en legaal. Het is niet toegestaan (lees disclaimer) om tekst, foto's of handleidingen van deze website, zonder toestemming van Xbox-Xtra, te kopieeren of over te nemen en te plaatsen op andere websites.

LiteOn Ihas 124B dvd brander voor xbox360 games

In het onderstaande schema onderaan de pagina zie je de specificaties van de LiteOn Ihas brander type 124B. Je kunt ook 1 van de types 224B, 324B, 424B, 524B of 624B gebruiken voor het 100% correct branden van je backups.

Helaas wordt het steeds moeilijker om de B chip van deze Ihas branders te vinden/kopen. De makers ervan zijn begonnen met de productie van de C (D) chip en dus is er een grote kans dat je een Ihas brander met C (D)chip thuis gestuurd krijgt. Deze C (D) chip kan niet met de burner max firmware geflashed worden en zal dus niet werken voor het 100% branden van de XGD3 games. 
LETOP: DIT GELDT DUS NIET ALS JE DE BURNERMAX PAYLOAD GEBRUIKT, DAN ZULLEN DEZE LITEON C EN D CHIPS WEL WERKEN! BURNERMAX PAYLOAD TOOL DOWNLOAD

Gelukkig zijn er wel een extra paar drives van andere merken bekend gemaakt, die ook gecrossflashed kunnen worden naar een ihas brander en dan alsnog burner max firmware kunnen draaien. Hier is de lijst met alternativen :

1) ASUS DRW-24B3LT
2) DRW-24B3ST
3) DRW-24B1LT
4) DRW-24B1ST

5) Dell PLDS DH-16ABS

6) HP DVD1270i
7) HP DVD1260i

8) Lite-On iHAS122
9) Lite-On iHAS322
 

10) DH-16ABSH11B 

11) Plextor PX-L890SA

12) EAC DV-W524GSB

__________________________________________________________________________

Welke specificaties de Ihas brander allemaal heeft is op zich niet zo belangrijk.

Wat wel heel belangrijk is, is dat je de juiste dvd brander zelf flasht met de Ixtreme Burner Max firmware (gratis te downloaden in linker kolom van de site) of de dvd brander compleet met deze firmware koopt!
Dit is vaak wel vele malen duurder, dan als de brander zonder deze firmware koopt en het zelf doet. Hier kun je lezen hoe je dit zelf kunt doen. Als dit je te ingewikkeld lijkt, kun je de dvd brander dus ook gewoon compleet met firmware kopen, wel zo handig. 

NOGMAALS; MET DE UITVINDING VAN DE BURNERMAX PAYLOAD TOOL HOEF JE DUS GEEN BURNERMAX FIRMWARE TE FLASHEN NAAR JE BRANDER.

Klik hier voor een foto van de dvd brander.

__________________________________________________________________________

 

DiversenMTBF (gemiddelde tijd tussen twee storingen) 70,000 uur/uren
Pakkettype Oorspronkelijke fabrikant
Optische opslagType DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - 5.25" x 1/2H
Leessnelheid 48x (CD) / 16x (DVD)
Schrijfsnelheid 48x (CD) / 24x (DVD±R) /12x (DVD±R DL)
Herschrijfsnelheid cd/dvd 32x (CD) / 6x (DVD-RW) / 8x (DVD+RW) / 12x (DVD-RAM)
Technologie voor het labelen van schijven LightScribe Technology
Ondersteunde opnamemodi LightScribe Technology
Ondersteunde CD-formaten CD Extra, CD-DA (audio), CD-I, CD-ROM XA, Photo CD, Video CD, CD-ROM, CD+G (karaoke-CD)
Ondersteunde mediatypes CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RAM, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R, DVD+R DL, DVD-R DL
Type mediatoevoer Lade
Toegangstijd 160 ms (DVD), 140 ms (CD)
Grootte buffergeheugen 2 MB
Bescherming tegen buffer underrun SMART Burn
Kenmerken SMART-X, Auto Balance System (ABS)
Conformiteitsnormen Video CD
Software / SysteemvereistenBenodigd besturingssysteem Microsoft Windows Vista / 2000 / XP
Detailgegevens systeemvereisten Pentium 4 - 1.3 GHz - RAM 128 MB - HD 650 MB
AlgemeenType apparaat DVD±RW (±R DL)/DVD-RAM-station
Type bijvoegsel Intern
Kleur bijvoegsel Zwart
Interface Serial ATA
Breedte 14.6 cm
Diepte 17 cm
Hoogte 4.1 cm
Gewicht 0.9 kg
Uitbreiding / AansluitingInterfaces 1 x Serial ATA-150 - 7-pens seriële ATA
Compatible Bays 1 x vooraan toegankelijk - 5.25" x 1/2H
OmgevingsparametersMin. gebruikstemperatuur 5 °C
Max. gebruikstemperatuur 50 °C
Luchtvochtigheidsgraad bij gebruik 15 - 80%

Hoe brand ik mijn xbox360 games?

Het branden van de nieuwste (backup) games gaat helaas niet meer zo eenvoudig als voorheen,

Je hebt nu 3 opties:

  1. Om de allernieuwste (XGD3) games 100% te kunnen branden, moet je in je pc beschikken over een LiteOn Ihas brander (tenminste type 124B of hoger zoals 224B of 324B etc, VERSIE B is belangrijk!). Tevens is het aan te raden dual layer dvd's van het merk Verbatim te gebruiken, deze werken verreweg het beste met de nieuwe XGD3 formaat games. Lees HIER meer over het veilig branden van deze XGD3 titels. Voor de oudere formaat XGD2 games kun je nog steeds elke dual layer brander van elk merk gebruiken. 
  2. De BURNERMAX PAYLOAD TOOL maakt het mogelijk veel meer types en merken dvd branders te gebruiken voor het branden van je XGD3 Backups. Je kunt het programma hierboven downloaden. Je kunt het programma gewoon uitproberen met je huidige dvd brander, wie weet is jouw brander geschikt voor de payload tool, zo niet, dan schaadt het je brander niet!
  3. Voor nog een alternatief voor het juiste branden van XGD3 games, klik hier. Dit betreft de "Optiarc SATA DVD RW Burner Drive with DVD+R DL Overburn up to 8.7GB, Black (5280S-CB-PLUS)". Deze brander heeft de mogelijkheid om XGD3 spellen direct te branden, zonder tussenkomst van een speciale firmware of payload tool. Deze brander is dus speciaal hiervoor ontworpen. Ook een goeie tip dus om deze brander eens te zoeken. 

Branden xbox360 game backup artikel

Handleidingen gratis
Download Gratis Programma's

(Bezoek de website op je pc of laptop om deze programma's te downloaden en op te slaan. Je hebt WinRAR of winzip nodig om ze uit te pakken.)