Xbox360 ombouwservice
OMBOUW EN REPARATIE

Bij de reset glitch ombouw, word alleen hardware (glitch chips etc) van Team Xecuter gebruikt. Zo is jouw xbox360 dus altijd voorzien van de meest snelle en betrouwbare glitch chip!
Tevens wordt bij de gewone drive flash ombouw ook gebruik gemaakt van Team Xecuter producten. 

  

LAATSTE NIEUWS EN ONTWIKKELINGEN!

LET OP!

Volgens de wet moet je voor het maken/gebruiken van een backup wel in het bezit zijn van het origineel! Xbox-Xtra maakt het voor de gebruiker alleen mogelijk deze backups af te spelen. (Dit geldt voor zowel de normale ombouw als de RGH ombouw). Xbox-Xtra steunt of promoot geen piraterij of illegaal kopiëren van games in welke vorm dan ook en is hiervoor dan ook op geen enkele manier aansprakelijk! Voor meer informatie, Lees disclaimer                                                                            

Credits handleidingen en programma's

Alle credits voor het maken van de software programma's gaan naar de makers hiervan. Het gebruik van deze programma's en de door Xbox-Xtra gemaakte handleidingen, foto's en teksten, zijn alleen om het je makkelijker te maken en op weg te helpen bij het maken van je backups. Het gebruik van deze programma's en handleidingen zijn geheel gratis en legaal. Het is niet toegestaan (lees disclaimer) om tekst, foto's of handleidingen van deze website, zonder toestemming van Xbox-Xtra, te kopieeren of over te nemen en te plaatsen op andere websites.

Xtra aandachtspunten bij de nieuwste firmware xbox360

Op dit moment is, voor zowel de phat als de slim modellen, de nieuwste firmware LT+ 3.0.

Voor de allernieuwste slim drives, is er de LTU2 firmware, die vaak op een vervangende printplaat komt te staan!

Voor sommige type xbox360 drives (Samsung en bepaalde Hitachi) is deze firmware niet nodig, aangezien deze drives geen last hebben van de Anti-Piracy beveiliging. Als dit voor jouw xbox360 geldt, dan geeft Xbox-Xtra dit aan je door. Er verandert dan verder niks wat betreft het ombouwen, er komt alleen een andere firmware op die ook alles kan afspelen.

 _______________________________________________________________________

Zodra jouw xbox360 op deze LT+ 3.0 draait, loop je deze stappen door:

  • Pas op met het updaten van je dashboard als je aangepaste firmware op je xbox360 hebt. Beter accepteer je een systeem update van xboxlive niet zolang er aangepaste firmware op staat. Advies is de update even uit te stellen en contact op te nemen met xbox-xtra . Voor de slim xbox geldt dit niet, die kun je gewoon updaten..
  • Gebruik abgx360 versie 1.06 om de backup met de juiste data correct te patchen en veilig te kunnen afspelen.
  • Gebruik geen XGD3 backups, (XGD2 maakt niet uit) die je met een abgx360 versie lager dan 1.06 hebt gepatched. Deze backups MOET je opnieuw patchen met abgx360 versie 1.06 en opnieuw branden.
  • Een XGD3 backup gepatched met een abgx360 versie lager dan 1.06, zal alleen afspelen op LT+ 2.0 of lager. Heb je dus de laatste 3.0 firmware, dan zullen deze gebrande XGD3 games niet meer werken. 
  • Eerder gebrande XGD2 backups kun je gewoon blijven gebruiken. (Klik hier voor de lijst met XGD3 titels zodat je weet of het een XGD3 of XGD2 is).
  • Voorkom (dvd afspeel/lees) problemen en gebruik alleen een IHAS brander (type 124B, 224B, 324B etc) in je pc of een andere brander met de Burnermax payload tool om correcte burns van je (XGD3)backups te maken. (Voor oudere XGD2 backups kun je elke brander gebruiken)

HIER lees je nog een keer welke stappen je het beste kunt nemen, om de backup 100% en veilig te branden. 

_________________________________________________________________________

Dus: Voor alle XGD2 titels geldt, (denk hierbij weer aan b.v PES12, FIFA 12, Portal2, Mass Effect2 etc) dat ze zo wel op de wat oudere firmware (b.v LT+ 1.9 en LT+ 2.0) draaien als ook op LT+ 3.0 en hoeven dus NIET opnieuw gebrand te worden.

Hoe brand ik mijn xbox360 games?

Het branden van de nieuwste (backup) games gaat helaas niet meer zo eenvoudig als voorheen,

Je hebt nu 3 opties:

  1. Om de allernieuwste (XGD3) games 100% te kunnen branden, moet je in je pc beschikken over een LiteOn Ihas brander (tenminste type 124B of hoger zoals 224B of 324B etc, VERSIE B is belangrijk!). Tevens is het aan te raden dual layer dvd's van het merk Verbatim te gebruiken, deze werken verreweg het beste met de nieuwe XGD3 formaat games. Lees HIER meer over het veilig branden van deze XGD3 titels. Voor de oudere formaat XGD2 games kun je nog steeds elke dual layer brander van elk merk gebruiken. 
  2. De BURNERMAX PAYLOAD TOOL maakt het mogelijk veel meer types en merken dvd branders te gebruiken voor het branden van je XGD3 Backups. Je kunt het programma hierboven downloaden. Je kunt het programma gewoon uitproberen met je huidige dvd brander, wie weet is jouw brander geschikt voor de payload tool, zo niet, dan schaadt het je brander niet!
  3. Voor nog een alternatief voor het juiste branden van XGD3 games, klik hier. Dit betreft de "Optiarc SATA DVD RW Burner Drive with DVD+R DL Overburn up to 8.7GB, Black (5280S-CB-PLUS)". Deze brander heeft de mogelijkheid om XGD3 spellen direct te branden, zonder tussenkomst van een speciale firmware of payload tool. Deze brander is dus speciaal hiervoor ontworpen. Ook een goeie tip dus om deze brander eens te zoeken. 

Branden xbox360 game backup artikel

Handleidingen gratis
Download Gratis Programma's

(Bezoek de website op je pc of laptop om deze programma's te downloaden en op te slaan. Je hebt WinRAR of winzip nodig om ze uit te pakken.)